Let's create together.

Inspire and get inspired!

Wat ik aanbied:

Alle diensten zijn in drie talen beschikbaar: Nederlands, Italiaans, Engels.

DRUMLESSEN

Bij mijn drumschool in Deventer bied ik 1-op-1 volledig aangepaste drumlessen voor alle niveaus, van beginners tot professionals. Ik geloof sterk dat het beheersen van rudiments en handtechnieken de sleutel is tot vrijheid achter het drumstel. Samen werken we aan coördinatie en onafhankelijkheid, met als ultiem doel om alle fysieke barrières weg te nemen, zodat de muzikale geest zich zo vrij mogelijk kan uitdrukken.

TAALONDERWIJS

Met mijn ervaring als nieuwkomer in Nederland, bied ik empathisch en effectief taalonderwijs aan. Mijn lessen richten zich op het opbouwen van zelfvertrouwen en taalvaardigheid door middel van een systematische en geduldige benadering, waarbij ik ook gebruik maak van innovatieve lesmethoden.

Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van Italiaanse lessen. Hoewel deze nog in de “work in progress” fase zijn, wil ik graag de mogelijkheid onderzoeken om Italiaanse taal en cultuur te delen met geïnteresseerden.

CONSULTANCY

Ik bied consultancy aan als schrijver, onderzoeker en expert in onderwijs. Mijn diensten omvatten:

– Onderwijsonderzoek: Analyseren en ontwikkelen van nieuwe onderwijsstrategieën en methoden.

– Schrijven en Publicaties: Schrijven van artikelen, boeken en andere publicaties over onderwijs en leren.

– Advies en Training: Bieden van advies en training aan docenten en onderwijsprofessionals over innovatieve lesmethoden en best practices, inclusief het aanpassen van onderwijsmateriaal aan verschillende taalniveaus zoals A0 en A1.

DRUMLINE

Groepslessen van maximaal 5 drummers, waarin we de techniek en repertoire van de Rudimental Snare Drum samen bestuderen.

Waar wacht u op?

Lessen van hoge kwaliteit, flexibiliteit, professionaliteit en competentie wachten op u.

Onderwijs op maat

100%

Internationale ervaring

100%

Verschillende lesmethodes

100%

Lessen in Nederlands, Italiaans, Engels

100%