“Het grootste geschenk dat een vader zijn kinderen kan geven, is zichzelf te ontdekken terwijl hij hen helpt hun eigen weg te vinden.” (Kent Nerburn)

Podcast over vaderschap

Welkom bij De Vadercast, een podcast waarin twee vaders, Vincent Leatemia  en Moreno Maugliani, hun onverbloemde en eerlijke verhalen delen over het vaderschap. Onze reis begon jaren geleden toen we elkaar ontmoetten tijdens onze studie en een

 hechte vriendschap ontwikkelden. Nu, als collega’s en muziekdocenten, delen we niet alleen een passie voor muziek, maar ook de uitdaging van het vaderschap.

Vincent, vader van 3 dochters en ik, Moreno, vader van een jongen met een meisje op komst, vonden elkaar in onze gemeenschappelijke er

varing: het vaderschap bleek een pittiger avontuur dan we ooit hadden verwacht. Onze uitwisselingen veranderden al snel in diepgaande gesprekken over de emoties, uitdagingen en vreugden die komen kijken bij het opvoeden van kinderen.

Doel en missie

Wat ons motiveerde om De Vadercast te starten, was de behoefte om deze gesprekken te delen met een breder publiek. We wilden een platform creëren waar we niet alleen onze eigen verhalen vertellen, maar ook die van anderen. In De Vadercast nemen we je mee op een reis door het ouderschap, waarbij we niets verbloemen. We bespreken de realiteit van het vader zijn – de hoogtepunten, de dieptepunten en alles daartussenin.

Onze verhalen zijn eerlijk en authentiek. We willen ontdekken waarom sommige aspecten van het vaderschap zo uitdagend zijn en onderzoeken of er andere manieren zijn om deze aan te pakken. We doen dit door experts te interviewen en een podium aan andere vaders met bijzondere en inspirerende verhalen. Ons doel is om een op

en en ondersteunende community te creëren waar vaders herkenning en steun kunnen vinden.

De Vadercast is er voor alle vaders die op zoek zijn naar echte gesprekken en nieuwe inzichten. Abonneer je op onze podcast en sluit je aan bij onze reis. Samen maken we het vaderschap een stukje minder eenzaam en veel meer authentiek.

 

Afleveringen