Let's get started!

Welkom bij MorenoMaugliani.com!

Ik ben heel blij dat je op mijn website bent.

Als je hier bent gekomen, betekent dit dat je bereid bent een betere versie van jezelf te vinden.

Mijn doel met deze website is om de informatie over muziek, drums en kunst die ik door de jaren heen heb verzameld te delen om te inspireren en geïnspireerd te raken. Ik geloof dat het nooit eindigende streven naar kennis de enige sleutel is tot succes en evolutie.

ABOUT ME

In 1985 ben ik in Italië geboren. Daar heb ik een bachelor in Jazz Drums aan Saint Louis College of Music in Rome afgerond. Daarna heb ik gestudeerd aan het Conservatorium Licinio Refice in Frosinone, waar ik mijn Master in Jazz Music heb gehaald. Sinds september 2017 woon ik in Nederland. Hier ben ik afgestudeerd als Muziek Docent aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede.

BLOG

Ik hou van schrijven en ik durf dat zelfs ook in talen anders dan mijn moedertaal. Er zijn twee cathegorieën MoreDrums and MoreThoughts, om mijn brede interesse beter te organiseren. De eerste bevat tips, tricks, ideeën en oefeningen voor drumset en rudimental snare drum. De tweede zal een verzameling artikelen, boeken en interviews zijn om je nieuwsgierigheid te prikkelen en je te helpen je kennis te verbreden.

Check them out on MoreBLOG, of selecteer de categorie waarin u geïnteresseerd bent.

Niet alle artikelen worden in alle drie talen vertaald. Als je Italiaans of Nederlands als moedertaal hebt en je spreekt goed Engels, bekijk dan zeker de Engelse versie van de website.

MUZIEK

Ik ben blij om mijn kunst te delen in verschillende projecten, zowel in Italië als in Nederland. Klik op onderstaande knop om ze te bekijken.

DIENSTEN

Als je wat je tot nu toe hebt gezien inspirerend vond, laten we dan een manier vinden om samen iets te creëren.

Klik op de knop en ontdek wat ik te bieden heb!