Ben je op zoek naar drumles in Deventer? Stop met zoeken, jij hebt dat net gevonden: MoreDrums is the place to be!

Vanaf augustus 2021 vinden innoverende en uitdagende drumlessen bij het Kunstcircuit plaats. De locatie is uitstekend: in het centrum van Deventer, makkelijk te bereiken. Het drumlokaal heeft twee professionele drumsets, PA, mixers en een prima akoestiek.

MoreDrums 4 maanden later:

We zijn inmiddels 4 maanden verder. Ik ben ontzettend blij met de leerlingen en de resultaten die we samen hebben bereikt. Het geweldig om te zien hoe we in zo’n korte tijd een sterke band hebben gevormd. Hierdoor gaat het leren steeds soepeler en makkelijker.

Drumles in Deventer MoreDrums

Mijn onderwijsvisie

Dit staat centraal in mijn onderwijsvisie: band met de leerling. De eerste vraag die ik altijd stel is “wat wil je bereiken met de drumlessen?”. Hierdoor kan ik me meteen synchroniseren met wie ik voor mij heb zitten. Onderwijs moet zoveel mogelijk authentiek en opmaat zijn, om aan de behoeftes van de leerling te voldoen.

Wil jij beginnen om te zien of drummen iets voor jou is? Wil jij drummen om van de positieve effecten hiervan te genieten (lees dit artikel voor meer informatie)? Heb je een toelatingsexamen en wil je dat zo goed mogelijk voorbereiden? Of ben jij een ervaren drummen en wil je rudimental drumming verder studeren en jouw techniek en coördinatie verfijnen? Nogmaals: MoreDrums is the place to be!

Mijn motivatie

Moreno Maugliani Drumles in Deventer

Lesgeven is altijd mijn passie geweest, ik zie het meer als leerling inspireren in plaats van informatie overdragen. Ik word diep gelukkig als ik de sprankeling in de ogen van mijn studenten zie. Mijn lesmethoden zijn onderbouwd door 12 jaar studies en ervaringen in Italië (waar ik vandaan kom), Denemarken en Nederland. Dit maakt het makkelijker om te begrijpen wat de studenten zoeken en wat ze precies nodig hebben om dat te vinden.

 

Wil jij nog meer over mij weten? Je kunt veel informatie hier vinden.

Ben jij benieuwd naar hoe een drumles in Deventer bij MoreDrums is? Lees dit artikel en neem dan contact op. Een gratis proefles is altijd mogelijk!