DRUMLESSEN IN DEVENTER

 

Op zoek naar innovatieve, uitdagende een leerzame drumlessen? Drumschool MoreDrums is van start met drumlessen in Deventer!

De lessen worden bij het Kunstcircuit gegeven, in een sfeervolle en leerzame omgeving. Het drumlokaal beschikt over twee drumstellen, verticale piano’s, bas en gitaarversterkers, keyboards en PA.

Drummen is mijn leven en lesgeven mijn grootste passie. Ik heb lang gestudeerd om dit instrument goed te kennen en om mijn kennis op de beste manier over te kunnen dragen.

Voor wie?

De afgelopen jaren heb ik veel leservaring opgedaan en met verschillende doelgroepen gewerkt. Mijn jongste student is 6, mijn oudste 75. Mijn leerstrategie is altijd gepersonaliseerd, om de beste leerervaring te kunnen aanbieden. Resultaten zijn altijd zichtbaar en zorgen voor intrinsieke motivatie.

De lessen zijn volledig aanpasbaar voor elk niveau, van beginner tot expert. In overleg is een traject mogelijk om je goed voor te bereiden op het conservatorium en popacademie.

Drumlessen voor Beginners

Eerste keer achter de trommels? Laten we samen dit fantastische instrument gaan ontdekken! Samen leren we de basis van coördinatie om de meest gebruikte ritmes te kunnen spelen. Om dit op een effectiever manier te kunnen doen, leren we ook noten lezen en de basis van trommeltechniek. Het doel van deze lessen is om zo snel mogelijk muziek te kunnen maken, zo dat jij ervaart wat de rol van drummer in verschillende muziekstijlen is.

Drumlessen voor Gevorderden

Heb je al ervaring met drums? Samen werken we aan je trommeltechniek en het van blad lezen. Met gebruik van minus-one en big band partituren gaan we ook jouw a prima vista verbeteren. De lesinhoud in aangepast aan jouw doelen en behoeften, die in overleg worden vastgesteld. De boeken en methodes die worden gebruikt zijn meestal: Syncopation, Stick Control, Master Studies, Accents and Rebounds, The drummer’s contemporary vocabulary, The All American Drummers, Vienna big band, For drummers only.

Gratis proefles

Wil je ontdekken of drummen wat voor jou is? Ben je benieuwd naar mijn leersysteem? Maak gebruik van een gratis en vrijblijvende proefles!

TARIEVEN 2023/2024

Prijs exclusief 21% BTW

BTW is vrijgesteld voor leerlingen tot 21 jaar

1 op 1 les - 30 min.

27 €

Duoles - 30 min.

39 €

1 op 1 les - 20 min.

23 €

10 lessen - wekelijks les 20 min.

200 €

10 lessen - wekelijks les 30 min.

250 €

35 lessen (hele schooljaar) - wekelijks les 20 min.

700 €

35 lessen (hele schooljaar) - wekelijks les 30 min.

850 €

DRUMLESSEN IN DEVENTER - SCHRIJF JE IN!

Wil jij precies weten wat je nodig hebt om te beginnen? Lees dit artikel!