Let's get started!

Welkom! Mijn naam is Moreno Maugliani, geboren op 1 oktober 1985 in Italië. Mijn passie voor muziek bracht me tot het behalen van een bachelor en master in jazz muziek en jazz drums. In 2017 besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan en verhuisde ik naar Nederland.

Mijn Reis naar Nederland

Bij aankomst in Nederland leerde ik binnen vijf maanden de taal en behaalde ik een diploma als muziekdocent aan het conservatorium van Enschede. Deze ervaring versterkte mijn overtuiging dat hard en slim werken de sleutel is tot succes; shortcuts bestaan niet. Mijn nieuwsgierigheid en liefde voor leren drijven me om continu nieuwe vaardigheden en kennis te ontwikkelen.

Mijn Filosofie

Ik geloof sterk in de kracht van onderwijs om levens te transformeren. Mijn benadering is zowel geduldig als systematisch, gebaseerd op first principles denken. Of het nu gaat om muziek- of taalonderwijs, mijn doel is om studenten te inspireren en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Mijn Werk

Momenteel werk ik als muziek- en NT2-docent aan de ISK in Enschede, waar ik nieuwkomers help de Nederlandse taal en cultuur te leren. Daarnaast heb ik een succesvolle drumlespraktijk in Deventer opgericht, waar ik op maat gemaakte lessen aanbied die verder gaan dan alleen het aanleren van ritmes.

Persoonlijk Leven

Buiten mijn professionele leven ben ik een trotse vader van Alexander. Mijn ervaringen in het vaderschap deel ik graag op podcast De Vaderschap – die ik samen met mijn vriend en collega Vincent Leatemia produceer – mijn blog en op de  waar ik ook mijn passie voor literatuur, cultuur en technologische vooruitgang bespreek.

BLOG

Ik hou van schrijven en ik durf dat zelfs ook in talen anders mijn moedertaal. Er zijn twee cathegorieën MoreDrums and MoreThoughts, om mijn brede interesse beter te organiseren. De eerste bevat tips, tricks, ideeën en oefeningen voor drumset en rudimental snare drum. De tweede zal een verzameling artikelen, boeken en interviews zijn om je nieuwsgierigheid te prikkelen en je te helpen je kennis te verbreden.

Check them out on MoreBLOG, of selecteer de categorie waarin u geïnteresseerd bent.

Niet alle artikelen worden in alle drie talen vertaald. Als je Italiaans of Nederlands als moedertaal hebt en je spreekt goed Engels, bekijk dan zeker de Engelse versie van de website.

MUZIEK

Ik ben blij om mijn kunst te delen in verschillende projecten, zowel in Italië als in Nederland. Klik op onderstaande knop om ze te bekijken.

DIENSTEN

Als je wat je tot nu toe hebt gezien inspirerend vond, laten we dan een manier vinden om samen iets te creëren.

Klik op de knop en ontdek wat ik te bieden heb!